Feyenoord wil Sleegers slijten; vier clubs geïnteresseerd

20 augustus 2015, 07:50

Dankzij zijn uitstekende prestaties in het shirt van FC Eindhoven waren de verwachtingen rond Joey Sleegers na zijn terugkeer naar Feyenoord hooggespannen, maar de 21-jarige aanvallende middenvelder is niet echt een volwaardig lid van de selectie in De Kuip. Dat zorgt ervoor dat hij deze maand nog uit Rotterdam-Zuid kan vertrekken. Er is genoeg interesse voor het talent.

Vier clubs, waaronder drie eredivisionisten, hebben Sleegers volgens het Algemeen Dagblad op hun verlanglijstje staan. Het zou gaan om Excelsior, Roda JC, Sparta Rotterdam en NEC, die alleen voorzichtig naar de speler geïnformeerd zouden hebben. Als het aan Feyenoord ligt, dan zoekt Sleegers zijn heil elders. "De club is duidelijk", zegt zaakwaarnemer Arie Treffers in de hierboven genoemde krant.

"Er kunnen spelers weg en Joey is er één van", stelt de belangenbehartiger van de Feyenoorder. "Sleegers ging op vijftig procent van het vereiste niveau bij Feyenoord weg en deed het een jaar bij Eindhoven prima. Nu is hij volgens mij op pakweg tachtig procent. We zagen een verhuur aan een Eredivisie-club wel zitten, maar Feyenoord kiest voor een verkoop", aldus Treffers, die niet te veel wil zeggen over de voorkeuren van zijn cliënt. "We gaan praten met clubs en de juiste keuze maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen