Benteke helpt Liverpool aan moeizame zege op Bournemouth

17 augustus 2015, 22:59   Bijgewerkt: 17 augustus 2015, 23:08

Liverpool is erin geslaagd om ook het tweede competitieduel in winst om te zetten. Nadat The Reds in de eerste speelronde met 0-1 wonnen van Stoke City, rekende de ploeg vanavond (maandag) met diezelfde cijfers af met promovendus AFC Bournemouth. Aanwinst Christian Benteke nam in een moeizaam duel de enige treffer van de avond voor zijn rekening.

Bournemouth verloor in de openingsspeelronde thuis van Aston Villa, maar begon desondanks dapper op Anfield Road. De promovendus speelde aanvallend en leek niet onder de indruk van de ambiance in het volgepakte stadion. De bezoekers dachten zelfs op voorsprong te komen, maar een kopgoal werd afgekeurd vanwege een vermeende overtreding op Dejan Lovren. Liverpool mocht bij die beslissing niet klagen over de arbitrage en had ook na 26 minuten spelen het nodige geluk bij de 1-0. Aankoop Benteke werkte bij de tweede paal de bal tegen de touwen, maar Coutinho liep daarvoor hinderlijk buitenspel. Dat ontging de arbitrage, waardoor de treffer goedgekeurd werd.

In de tweede helft bleef Bournemouth dapper op jacht naar de gelijkmaker, maar die viel niet meer. Daardoor heeft Liverpool na twee speelronden de volle buit te pakken en is Bournemouth nog puntloos in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen