Fris Milan start Mihajlovic-tijdperk met overtuigende zege

17 augustus 2015, 22:57

AC Milan heeft de eerste test van het nieuwe seizoen moeiteloos doorstaan. De ploeg van nieuwe trainer Siniša Mihajlovic had vanavond (maandag) in de zestiende finale van de Coppa Italia geen kind aan Serie B-club AC Perugia: 2-0.

In de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen begonnen naast captain Nigel de Jong ook aanwinsten Carlos Bacca en Luiz Adriano in de basis. AC Milan speelde fris en speelde de opponent bij vlagen zoek. De eerste treffer van de avond kwam op naam van Keisuke Honda, die na tien minuten met een puntertje de score opende. Het mooiste doelpunt van de avond werd gemaakt in de 28ste minuut, toen Luiz Adriano het eindstation was van een schitterende aanval.

De 2-0 ruststand was verdiend, het nietige Perugia mocht zelfs blij zijn dat de score niet hoger was uitgevallen. Ook na de pauze kwam Milan niet meer tot scoren, waardoor de ploeg de eerste officiële wedstrijd onder Mihajlovi? winnend heeft afgesloten. Overigens eindigde de uitclub het duel met tien man. Twintig minuten na de doelwissel zag Davide Lanzafame zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen