Cambuur hoopt op komst twee of drie verdedigers

17 augustus 2015, 15:06

Door de uitgaande transfer van Etiënne Reijnen naar FC Groningen is SC Cambuur nog dringender op zoek naar defensieve versterkingen dan het al was. De leiding van de Leeuwarders hoopt deze zomer nog twee of drie verdedigers te verwelkomen in de Friese hoofdstad. Dat heeft voorzitter Ype Smid aangegeven tegenover Voetbal International.

"We zijn genoodzaakt door te pakken nu", zegt Smid op de website van het weekblad. "We hadden het elftal nagenoeg compleet, eigenlijk waren we alleen nog op zoek naar een tweede rechtsback. Door het vertrek van Etiënne en de blessures van Vitas en Pereira zijn we gedwongen door te pakken", stelt de voorzitter van Cambuur.

Het lijkt er dus op dat er snel nieuwe verdedigers in Leeuwarden zullen arriveren. "In het beste geval zijn dat er twee of drie. Het is natuurlijk moeilijk handelen onder druk. De transfer van Etiënne was zo beklonken; hij had een vaste afkoopsom in zijn contract. Wij zullen moeten schakelen. Ons doel is voor dit weekend de zaken op orde te hebben", aldus Smid, die mogelijk werk gaat maken van de terugkeer van Martijn van der Laan. Wordt dit geregeld, dan bewandelt de verdediger van Groningen dus de omgekeerde weg van Reijnen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen