Luis Enrique gelooft in wonder, maar mist Adriano

17 augustus 2015, 13:24

FC Barcelona kreeg in het eerste deel van de dubbele confrontatie met Athletic de Bilbao in de strijd om de Spaanse Supercup een flinke tik te verwerken. De Catalaanse topclub ging afgelopen vrijdag met maar liefst 4-0 onderuit in San Mamés. Vanavond (maandag) staat de return op het menu. Trainer Luis Enrique gelooft er ondanks de dramatische uitgangspositie nog steeds in, maar kan niet beschikken over Adriano. De vleugelverdediger kampt met een liesblessure.

"Alles is nog mogelijk", zegt Luis Enrique voor de return in Camp Nou. Hij denkt dat zijn spelers, ondanks de onverwachte vernedering in Baskeland, er nog vertrouwen in hebben. "Ik zie geen overtuiging, maar complete overtuiging bij ze. Ze kunnen het tij nog keren, ook al wordt het moeilijk. Het is een uitdaging van formaat en daar houden we wel van. Als Barça speelt, is alles mogelijk", herhaalt de keuzeheer.

"We moeten geen doelpunt incasseren, omdat we er anders zelf minstens zes moeten maken", weet Luis Enrique. "Maar we kunnen het nog redden. Vorig seizoen hebben we ook vier of meer goals gemaakt in achttien wedstrijden. We blijven er rustig onder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen