"Ik wil ze in Amsterdam aan het denken zetten"

17 augustus 2015, 11:57

Sheraldo Becker stond tijdens de eerste speelronden van de Eredivisie in de spotlights. De vleugelaanvaller, die voor het tweede seizoen op rij door PEC Zwolle gehuurd wordt van Ajax, maakte indruk met een fraai schot in de kruising tegen SC Cambuur (2-2) en een belangrijk doelpunt en een goede assist tegen De Graafschap (0-3 winst). Hij hoopt zich in de kijker te spelen, zodat hij volgend seizoen zijn kans krijgt bij zijn eigenlijke werkgever.

Naarmate het vorige seizoen vorderde, werd Becker steeds belangrijker voor PEC Zwolle. Na een prima voorbereiding is hij het nog prille seizoen in de Eredivisie prima gestart. "Ik moet mezelf hier bij PEC Zwolle laten zien, elke wedstrijd en elke training weer. Door hier goede wedstrijden af te werken, wil ik ze in Amsterdam aan het denken zetten", zegt Becker in De Telegraaf.

"Jaap Stam zei me dat wanneer ik mijn koppie erbij houd, ik een grote speler kan worden", doelt de vleugelaanvaller op de (assistent-)trainer van Jong Ajax en de oud-assistent-coach van PEC Zwolle. Stam besteedde veel aandacht aan Becker. "Hij zei bijvoorbeeld dat ik rustig moest blijven wanneer ik geïrriteerd raakte. Al dat soort dingen gaat allemaal steeds beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen