Karsdorp: "Die bal van Cambuur zat er gewoon in"

17 augustus 2015, 09:37

Het is een van de meest besproken momenten van de tweede speelronde van de Eredivisie: de ultieme redding van Sven van Beek op de doellijn van Feyenoord, na een blunder van keeper Kenneth Vermeer. De verdediger was na zijn fraaie save aan het juichen, maar zat de bal er niet gewoon in? Rick Karsdorp denkt van wel.

De hachelijke situatie voor het doel van Feyenoord bracht veel reacties in het kamp van Cambuur teweeg. De Leeuwarders vonden dat hen een doelpunt ontnomen werd. Scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten wilden er echter niet aan geloven. "Die bal zat er gewoon in", zegt Feyenoord-back Karsdorp eerlijk in het AD.

Het moment van de niet toegekende treffer vond plaats bij een 0-1 stand. Cambuur-coach Henk de Jong liet zijn onbegrip ook al merken. "Dat was gewoon een doelpunt", zei hij tegen de NOS. "Hij schopt hem achter de doellijn weg met zijn voet. Dat moet de grensrechter zien", aldus De Jong, die uiteindelijk met zijn ploeg met 0-2 verloor van Feyenoord. Het tweede doelpunt kwam ook uit een omstreden beslissing van de arbiter, die ten onrechte naar de stip wees na een 'handsbal' van Erik Bakker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen