Verbeek greep met Bochum mis bij Te Vrede en Bijker

17 augustus 2015, 08:56

Bij het VfL Bochum van trainer Gertjan Verbeek was spits Simon Terrode in de eerste drie speelronden van het nog prille seizoen in de Tweede Bundesliga de grote man. De goaltjesdief scoort aan de lopende band en daarom vreest de Nederlandse coach voor een vertrek van de speler in kwestie. In het kader hiervan klopte Verbeek bij Feyenoord aan voor Mitchell te Vrede. Zonder succes, want de aanvaller stapte over naar sc Heerenveen.

In de eerste twee duels van Bochum deed Terrode al van zich spreken en afgelopen weekend maakte hij weer twee goals tegen Freiburg. "En daarom zit heel Duitsland achter die jongen aan. Als hij weggaat, hebben we een probleem want een vervanger is moelijk haalbaar. Ik wilde Mitchell te Vrede hebben van Feyenoord, maar die ging naar Heerenveen", zegt Verbeek in het Algemeen Dagblad.

Ook Lucas Bijker koos voor Heerenveen, terwijl Verbeek interesse in hem had. "Ze zouden eens moeten weten hoe het hier is", aldus Verbeek. "Zaterdag speelden we weer voor 25.000 mensen. En elke club is sterk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen