"Ajax kan het heel moeilijk krijgen bij Jablonec"

"Ajax kan het heel moeilijk krijgen bij Jablonec"

17 augustus 2015 – Kevin Luckassen speelt in Tsjechië bij Slovan Liberec en speelde afgelopen zondag tegen FK Jablonec, dat in de play-offs van de Europa League de tegenstander is van Ajax. De voormalig spits van AZ gaf het goede voorbeeld, aangezien hij in het 1-1 gelijkspel trefzeker was tegen de EL-opponent van de Ajacieden. Toch waarschuwt hij Ajax voor de krachten van Jablonec.

"Als Ajax donderdag niet een goede basis legt in de Arena, dan zullen ze het hier heel moeilijk krijgen", stelt Luckassen in gesprek met Voetbal International. Jablonec komt komende donderdag op bezoek in Amsterdam, een week later vindt de return in Tsjechië plaats.

Zelf komt Luckassen met Slovan Liberec ook uit in de play-offs van de Europa League. Het Kroatische Hajduk Split is zijn tegenstander. "Dit is een prachtig moment om mijn gezicht weer te laten zien", aldus de ex-AZ'er, die zondag voor het eerst dit seizoen in actie kwam voor zijn Tsjechische werkgever. "Ik had eerder al willen spelen, maar de trainer durfde het niet aan. Daar" baalde ik wel van."

gerelateerd