Trainer De Jong baalt: "Het was gewoon een doelpunt"

Ger
16 augustus 2015, 17:57

Trainer Henk de Jong van SC Cambuur was na afloop van de nederlaag tegen Feyenoord niet blij met het optreden van de arbitrage. Twee cruciale beslissingen vielen in Leeuwarden in het voordeel van de Rotterdammers uit.

De Jong baalt vooral dat een treffer van Martijn Barto niet in de boeken verdween. Feyenoord-verdediger Sven van Beek haalde een kopbal van de aanvaller van de doellijn. "Dat was gewoon een doelpunt", aldus De Jong tegen de NOS. "Hij schopt hem achter de doellijn weg met zijn voet. Dat moet de grensrechter zien."

Feyenoord kreeg daarna bovendien een strafschop na een vermeende handsbal van Erik Bakker. "Dat is nog zo'n geval. Ik heb geen handsbal gezien, maar iemand die op vijf meter afstand staat, ziet dat wel', doelt De Jong op arbiter Pol van Boekel. "Dat zijn kleine momentjes waarop de beslissingen meestal in het voordeel van een topclub vallen."

De coach steekt de hand echter ook in eigen boezem. "Ik wil niet alles afschuiven op de scheidsrechter. We hebben namelijk ook verloren door pech. We moesten verdedigers wisselen door blessures en dat konden we vandaag niet hebben door het vertrek van Etiënne Reijnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen