Groningen berust in verlies: "Hadden weinig te vertellen"

16 augustus 2015, 17:19

Het stond in Eindhoven lange tijd 'maar' 1-0 voor PSV en dus leek een goed resultaat erin te zitten voor FC Groningen, maar feitelijk zat de club geen moment in de wedstrijd. Door een laat doelpunt van Luciano Narsingh, zijn tweede van de middag, werd het uiteindelijk 2-0 voor de landskampioen. Op dat resultaat viel helemaal niets af te dingen, geeft aanvoerder Michael de Leeuw van FC Groningen toe op de clubsite.

"Als je de afgelopen twee wedstrijden hebt gezien, was het gewoon goed, maar vandaag verloren we al onze duels en daardoor kwamen we niet aan ons eigen spel toe", zegt hij over het optreden van zijn ploeg in Eindhoven. "Ik denk dat PSV dik verdiend heeft gewonnen. We hadden weinig te vertellen, jammer."

"Het is moeilijk om een oorzaak te zoeken. We hebben woensdag nog gespeeld en zijn Botteghin kwijtgeraakt, maar iedereen weet wat er van ze wordt verwacht. Het begint toch bij de persoonlijke duels. Als je die steeds verliest en de tweede ballen ook, wordt het moeilijk om te voetballen. In het laatste kwartier van de eerste helft kwamen we nog een beetje aan het voetballen. Toen hadden we iets kunnen forceren, maar uiteindelijk konden we niet echt doordrukken. Vrijdag hebben we een mooie kans om te laten zien dat het beter moet."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen