Cocu: "We zitten nog zeker niet op onze top"

16 augustus 2015, 16:59

De eerste competitiezege van het seizoen is een feit voor PSV. De thuiswedstrijd tegen FC Groningen eindigde zondag in 2-0. Een prima en volledig verdiend resultaat, maar coach Phillip Cocu ziet nog genoeg verbeterpunten. Dat laat hij weten op de site van zijn club.

Twee weken geleden stonden PSV en FC Groningen ook tegenover elkaar, in de Amsterdam ArenA streden beide teams om de Johan Cruijff Schaal. PSV won toen met 3-0. "Ik vond ons wat sterker dan tijdens die wedstrijd. Met name achterin stonden we beter", vergelijkt Cocu beide duels. "Deze 2-0 overwinning is een prima resultaat om mee verder te gaan. Te beginnen met de wedstrijd tegen SC Heerenveen volgende week. We zitten nog zeker niet op onze top. Er zit nog rek in. Als we dadelijk iedereen bij elkaar hebben, kunnen we nog verder groeien. De automatismen en onderlinge afstemming zal gedurende het seizoen nog verbeteren", denkt de oefenmeester.

Cocu koos tegen FC Groningen- tot veler verrassing- opnieuw voor Joshua Brenet links achterin. Hij hield Simon Poulsen op de bank. "Hij heeft het goed ingevuld", zegt Cocu over Brenet. "Dat mag na de afgelopen dagen best gezegd worden. Ik vind dat hij zich goed heeft hersteld, zeker na alle kritiek van deze week."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen