Narsingh beslissend voor PSV: "Ik voel me heel goed"

16 augustus 2015, 14:37

Luciano Narsingh was de grote man bij PSV in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De aanvaller tekende tegen FC Groningen (2-0) voor beide goals. Hij opende vroeg in het duel de score na een mooie pass van Maxime Lestienne en schoot een kwartier voor tijd nog een keer raak. Hij bezorgde PSV zo de eerste zege van het seizoen.

Na de vroege 1-0 leek een grote uitslag mogelijk voor PSV, maar de ploeg verzuimde om de tweede goal te maken. "Het bleef nog lang spannend", laat Narsingh weten bij FOX Sports. "Gelukkig viel op een bepaald moment die 2-0, dan valt toch een last van je schouder af. Je weet dan dat ze niet meer terug gaan komen." De drie punten zijn enorm belangrijk, weet Narsingh. "In de rust zeiden we al tegen elkaar dat we desnoods alle ballen het stadion uit moesten schieten, als het drie minuten voor tijd nog steeds 1-0 zou staan."

Door de tweede goal van Narsingh hoefde dat uiteindelijk niet en kon PSV het duel ontspannen uitspelen. De aanvaller was in de laatste zeven duels goed voor vier goals en vier assists en wordt zo steeds belangrijker voor zijn club. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik me ook heel goed voel", zegt de international. "In de voorbereiding ook al. Mijn blessure heb ik helemaal achter me gelaten. Of ik nog weet wanneer ik voor het laatst twee keer scoorde in één eredivisiewedstrijd? Pfoe, nee. Bij sc Heerenveen nog? Dan was het tegen De Graafschap."

De wedstrijd tegen De Graafschap waar Narsingh aan refereert was in december 2010. Het werd toen 4-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen