Narsingh bezorgt PSV verdiende zege op FC Groningen

Jw
16 augustus 2015, 14:24   Bijgewerkt: 16 augustus 2015, 14:52

PSV heeft zich zondag hersteld van het puntverlies van vorige week tegen ADO Den Haag. De regerend landskampioen boekte in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen een verdiende 2-0 winst op FC Groningen. Luciano Narsingh verzorgde verspreid over beide helften de doelpunten.

De even dramatische als prachtige gelijkmaker van ADO Den Haag-doelman Martin Hansen in de slotfase bezorgde PSV een domper in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De Eindhovenaren gaven tot twee keer toe een voorsprong uit handen en moesten zondag aan het eigen publiek bewijzen dat dit een incident was. Tegenstander FC Groningen werd twee weken geleden al eens verslagen in de Johan Cruijff Schaal, maar ondanks de duidelijke cijfers van toen (3-0 winst) bleken de noorderlingen een taaie tegenstander. 

In het begin van de tweede helft liet FC Groningen eindelijk de wil zien om te winnen. De gasten namen meer risico en kregen direct een goede kans via invaller Jesper Drost, die weinig deed met de ruimte in het strafschopgebied. PSV kreeg na de goede fase van FC Groningen weer grip op de wedstrijd en kreeg grote kansen om de wedstrijd te beslissen. Andres Guardado, de absolute uitblinker aan PSV-zijde, gaf twee splijtende passes op Luuk de Jong en Luciano Narsingh, maar de aanvallers deden er te weinig mee. 

Nadat Narsingh nog een kans had verprutst, ging de volgende er wel in. Guardado veroverde de bal op de helft van FC Groningen, speelde De Jong hard in, die op zijn beurt goed kaatste. Narsingh kreeg de bal met een gelukje voor de voeten en kreeg van Kappelhof alle tijd om af te ronden. Dat deed de Oranje-international met een schot in de kruising overigens uitstekend: 2-0. PSV had FC Groningen lang in leven gehouden, maar na de treffer van Narsingh was de hoop verdwenen bij de bezoekers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen