RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Laan ziet terugkeer naar Cambuur zitten

Van der Laan ziet terugkeer naar Cambuur zitten

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 augustus 2015 – In de zoektocht naar een nieuwe verdediger is SC Cambuur uitgekomen bij een oude bekende. De Friezen hebben bij FC Groningen aangeklopt voor Martijn van der Laan, zegt technisch directeur Hans Nijland van de bekerwinnaar bij RTV Noord. Van der Laan staat positief tegenover een terugkeer naar zijn oude club. Hij verruilde Cambuur een jaar geleden voor FC Groningen, maar komt daar weinig aan spelen toe.

"Ik heb vorig seizoen een jaar op de bank gezeten. Ook dit seizoen dreig ik de boot te missen, wat betreft een basisplaats. Gezien mijn leeftijd moet en wil ik wekelijks spelen. Ik heb een mooie periode gehad bij Cambuur en sta open voor een gesprek", zegt Van der Laan bij de regionale omroep over een eventuele terugkeer.

Cambuur zoekt een verdediger omdat Etiënnne Reijnen uitgerekend naar FC Groningen gegaan is. De belangstelling van de Friese club in Van der Laan komt voor FC Groningen-directeur Hans Nijland echter als een verrassing. "Het telefoontje bevreemde mij, want bij de onderhandelingen over Reijnen heeft Cambuur aan ons aangegeven dat ze niet op zoek zijn naar een linksbenige centrale verdediger. Ik ga vrijdagmiddag nog met onze technische staf praten over of wij met Cambuur in gesprek gaan over een verhuur, of niet."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd