Lammers en Bannink starten bij De Graafschap

15 augustus 2015, 00:30

Jan Lammers en Alexander Bannink staan zaterdag aan de aftrap als De Graafschap de eerste thuiswedstrijd speelt sinds de terugkeer in de eredivisie. Lammers neemt in de verdediging de plek over van Tim Linthorst, terwijl Bannink op het middenveld Lion Kaak vervangt. Verder is het elftal van trainer Jan Vreman hetzelfde als in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen sc Heerenveen dinsdag.

Vreman moet het nog altijd stellen zonder Karim Tarfi en Andrew Driver. De middenvelders zijn nog niet wedstrijdfit. Doelman Jasper Heusinkveld en verdediger Ted van de Pavert ontbreken door blessures.

Bij PEC Zwolle ontbreekt Dirk Marcellis. De Limburger viel woensdag in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (2-2) uit met een hamstringblessure. Net als in dat duel zal hij vervangen worden door Bart Schenkeveld.

Ook Ryan Thomas en Trent Sainsbury zijn door blessures afwezig in Doetinchem. Stef Nijland zit wel bij de selectie, maar kan nog geen hele wedstrijd spelen. Hij zal daarom op de bank plaatsnemen naast de vrijdag van Ajax overgenomen doelman Mickey van der Hart. Kevin Bergois verdedigt het doel van de Zwollenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen