'PEC Zwolle praat met overbodige Ajax-doelman'

13 augustus 2015, 11:33

Na een jaar op huurbasis bij Go Ahead Eagles gaat Mickey van der Hart nu mogelijk aan de slag bij streekgenoot en aartsrivaal PEC Zwolle. De doelman is in gesprek met de club van coach Ron Jans, meldt De Telegraaf. Hij staat onder contract bij Ajax, maar komt daar niet in aanmerking voor speeltijd.

Bij Ajax heeft Van der Hart drie keepers in de pikorde voor zich. Ook bij de beloften komt hij vooralsnog niet in aanmerking voor een basisplaats, hij zat deze week tegen Achilles '29 op de reservebank.

Van der Hart speelde vorig seizoen 22 wedstrijden voor Go Ahead Eagles. Hij baarde vooral opzien door in de wedstrijd tegen Ajax onder de bal, die opstuitte door een polletje, door te trappen. Dat leidde tot het winnende doelpunt. In de laatste maanden van het seizoen verloor hij zijn basisplaats aan Erik Cummins.

PEC Zwolle zou de vierde speler kunnen worden die deze zomer overstapt van Ajax naar PEC Zwolle. Sheraldo Becker, Queensy Menig en Abdel Malek El Hasnaoui gingen de talentvolle doelman voor.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen