Linssen krijgt bal er niet in: "Moet wel een keer gebeuren"

13 augustus 2015, 08:50

Na twee officiële wedstrijden hikt Bryan Linssen nog tegen zijn eerste doelpunt voor FC Groningen aan. In de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en het eerste competitieduel met FC Twente kreeg de aanvaller enkele prima kansen, maar de bal wilde er niet in.

"Het moet nu wel een keer gaan gebeuren", zegt Linssen, overgekomen van Heracles Almelo, na de wedstrijd tegen FC Twente op de website van FC Groningen. "Ik heb in die twee wedstrijden vier kansen gehad en daar moet er één van in. Dat neem ik mezelf kwalijk. Maar goed, soms gaan ze er via de paal uit en dan later in het seizoen gaan ze er wel een keer in. Ik heb er alle hoop op en daarbij waren de ballen ook niet zo heel eenvoudig."

Uiteindelijk moest FC Groningen zich tevreden stellen met een gelijkspel tegen FC Twente. "We speelden heel dominant en kregen verschillende kansen, maar zij scoorden terwijl ze nog geen kans hadden gehad. Maar ik denk dat, wanneer we door het resultaat heen kijken, we wel een visitekaartje hebben afgegeven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen