'Engelse interesse in overbodige Twente-speler Ebecilio'

13 augustus 2015, 07:59

Kyle Ebecilio lijkt geen toekomst meer te hebben bij FC Twente. De middenvelder, enkele jaren geleden nog één van de grootste talenten van het land, behoorde niet tot de selectie voor de wedstrijd tegen FC Groningen. De Tukkers hopen hem nog deze maand van de hand te doen, meldt AD Sportwereld.

Volgens de krant is er met name vanuit Engeland belangstelling in Ebecilio. Tweedeklasser Queens Park Rangers, dat eerder deze zomer Tjaronn Chery vastlegde, zou één van de geïnteresseerde clubs zijn. Tussen 2010 en 2013 speelde Ebecilio ook al in Engeland, hij maakte toen deel uit van de opleiding van Arsenal.

Eerder deze zomer werd al duidelijk dat Twente en Ebecilio op ramkoers lagen. De speler reageerde, via een persverklaring van zijn zaakwaarnemer, furieus op suggesties van de clubleiding dat hij zou willen vertrekken en er met de pet naar zou gooien in Enschede. "Dit is karaktermoord en kapitaalvernietiging. Ebecilio geeft honderd procent om zijn plek in de basis terug te krijgen", stond te lezen in een brief in TC Tubantia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen