Jans: "Niet ideaal, maar er gebeuren hier leuke dingen"

12 augustus 2015, 23:22

Er leek woensdagavond geen vuiltje aan de lucht te zijn voor PEC Zwolle. Dankzij doelpunten van Dirk Marcellis en Sheraldo Becker stond er in de 70ste minuut van het thuisduel met SC Cambuur nog een 2-0 voorsprong op de borden. De Leeuwarders wisten echter nog langszij te komen in Zwolle, door treffers van Erik Bakker en Sjoerd Overgoor: 2-2.

PEC Zwolle-coach Ron Jans stond na afloop met een dubbel gevoel te praten met de NOS. "Als je 2-0 voor staat, dan ben je niet tevreden met een gelijkspel. Maar als je naar het wedstrijdbeeld kijkt van na de 2-2, dan ben je wel tevreden met de 2-2", zegt de Zwollenaar. "We hadden kansen op de 3-0, en in die fase had dat zeker gekund. Daarnaast valt Dirk Marcellis uit. Bart Schenkeveld heeft daar niks mee van doen, maar het werd toch onrustig. We konden de opbouw van Cambuur niet meer verstoren, dan geef je het eigenlijk weg."

Ondanks het uitblijven van een overwinning heeft Jans wel van zijn ploeg genoten. "Er zitten nog leuke dingen aan te komen. Kom gewoon naar het IJsseldeltastadion. De amusementswaarde was hoog en het resultaat was niet ideaal, maar er gebeuren hier wel leuke dingen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen