"Ik heb al tien dagen niets gehoord van PEC Zwolle"

12 augustus 2015, 17:04

Het seizoen begint vanavond (woensdag) met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, maar PEC Zwolle heeft nog altijd geen nieuwe doelman gevonden. De Overijsselse club zoekt al de hele zomer naar een vervanger voor Warner Hahn, maar het leverde nog geen resultaat wordt. De Belg Colin Coosemans is een kandidaat, maar het is nog maar de vraag of hij zal komen.

PEC Zwolle zit al een tijdje achter Coosemans aan, maar de blauw-witten lijken geen haast te hebben met zijn komst. Sportief directeur Olivier Renard van KV Mechelen, de werkgever van Coosemans, wacht af. "Ik heb al tien dagen niets gehoord van PEC Zwolle", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Dus voorlopig is een vertrek niet aan de orde. Met de makelaar van Coosemans heb ik wel gesproken, ik heb hem mijn advies gegeven over zijn situatie", aldus Renard.

Coosemans is niet de eerste doelman van Mechelen, waardoor een vertrek wel uitkomst kan bieden voor de doelman. PEC Zwolle wil de sluitpost graag op huurbasis verwelkomen. Voordat het zover is, is Kevin Begois de eerste keeper in het IJsseldeltastadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen