Ars over interesse: "Ik ga niet zomaar weg"

10 augustus 2015, 16:47

Met 28 goals had Sjoerd Ars afgelopen seizoen een groot aandeel in de titel van NEC in de Jupiler League en daarmee speelde hij zich in de kijker bij andere clubs. De 31-jarige aanvaller laat echter weten niet zomaar te vertrekken uit Nijmegen.

"Er is wel een aantal concrete aanbiedingen geweest de afgelopen weken. Maar ik ga niet zomaar weg. Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin", zegt Ars tegen Omroep Gelderland. "Er wacht een heel mooi jaar in de Eredivisie. Maar als er een aanbieding komt, waartegen ik absoluut geen 'nee' kan zeggen, weet je het nooit. Het blijft de voetballerij."

NEC opent het seizoen woensdag met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Ars heeft vertrouwen voor de nieuwe competitie. "Het ziet er goed uit. We zijn topfit en zijn er klaar voor", vervolgt hij. "Deze trainer (Ernest Faber, red.) is nog iets meer van het positiespel en het voetballende verhaal. Dat zie je ook terug in ons spel en dat willen we woensdag ook laten zien. Vorig jaar moesten we vaak voor een resultaat voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen