Promes leidt Spartak Moskou met twee goals naar zege

9 augustus 2015, 19:59   Bijgewerkt: 9 augustus 2015, 21:37

Quincy Promes heeft zondag, in de vierde speelronde, zijn eerste doelpunten van het seizoen in de Russische competitie laten aantekenen. De Nederlandse aanvaller scoorde in de uitwedstrijd van Spartak Moskou tegen Krylya Sovetov Samara twee keer en hielp zijn ploeg daarmee hoogstpersoonlijk aan een 0-2 zege.

Promes opende al na vijf minuten de score, door een vrije trap tegen de touwen te jagen. Zeven minuten na de doelwissel bepaalde de oud-speler van FC Twente de eindstand op 0-2, op aangeven van Yura Movsisyan. Spartak Moskou komt door de winst op tien punten en deelt daarmee de derde plek op de ranglijst met stadgenoot Lokomotiv.

Zenit St. Petersburg en CSKA Moskou zijn na vier duels nog zonder puntenverlies. Zenit won eerder op de dag door een late goal van Danny met 0-1 bij Ufa, eveneens op zondag zegevierde CKSA Moskou voor eigen publiek met 2-0 over Amkar Perm. Bibras Natcho (penalty) en Zoran Tosic maakten al voor de pauze het verschil.