'Enfant terrible' Cassano strijkt neer bij Sampdoria

9 augustus 2015, 12:17

Antonio Cassano heeft weer een club gevonden. De 33-jarige Italiaan gaat aan de slag bij Sampdoria, waar hij eerder al eens meerdere seizoenen speelde. De aanvaller vertrok vorig seizoen wegens het uitblijven van salaris bij Parma en zat sindsdien zonder werkgever. "Ik ben hier heel blij mee."

Cassano heeft een tweejarig contract getekend bij Sampdoria, waar hij onder meer ploeggenoot wordt van Niklas Moisander. "Hij wordt ons symbool", zegt de extravagante president Massimo Ferrero over de ervaren aanvaller. "Hij zal bewijzen dat hij een geweldig persoon is", stelt de voorzitter. Casson gaat 800.000 euro per seizoen verdienen, plus bonussen. Naar verluidt kan Samp het contract ontbinden, als er een incident plaatsvindt rond het enfant terrible.

De medische keuring is al met succes doorstaan door Cassano, die in 2007 en 2011 excelleerde in het shirt van Sampdoria. Daarna stond de voormalig international van Italië nog op de loonlijst bij AC Milan, Internazionale en Parma. Bij al deze clubs vertrok hij door de achterdeur.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen