Heracles zonder Breukers en Garcia tegen Roda

7 augustus 2015, 14:40

Heracles Almelo begint het seizoen 2015/2016 in de Eredivisie zaterdag met een uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. "We staan er goed op en hebben bijna iedereen aan boord", blikt coach John Stegeman op de clubsite vooruit op het duel. Hij beschikt over een grotendeels fitte selectie.

Stegeman verduidelijkt de personele situatie: "Dario Vujicevic en Oussama Tannane hebben van de week na hun blessures weer in het tweede gespeeld. Zij sluiten weer aan in de wedstrijdselectie. Tim Breukers (bovenbeen) is op de goede weg, we hopen dat hij volgende week weer kan aansluiten. Gonzalo García-García is nog niet wedstrijdfit, hem gaan we verder optrainen en hij speelt maandag in het tweede uit tegen Willem II."

Het doet de coach van Heracles Almelo goed dat er, ondanks politiestakingen, gevoetbald wordt in Kerkrade. "Ik ben blij dat het doorgaat. Hier werken we naartoe en leven we naartoe. We willen op een goede manier van start gaan. We willen graag aan het echte werk beginnen en dat is morgenavond." Stegeman is op zijn hoede voor Roda. "Je ziet dat gepromoveerde ploegen altijd fris starten. Roda JC is een ploeg die zeer compact en goed verdedigt en ze hebben een aantal uitstekende spelers. Ze pakken ook hun momenten naar voren toe en knokken voor iedere meter. Wij willen Roda JC met onze eigen speelwijze pijn doen. Ik ben content over de ontwikkeling van onze ploeg, de concurrentie is groot. Dat geeft de sterkte van de selectie aan. We willen elkaar en het team helpen, de sfeer is goed. Dat moet ook, want we hebben elkaar keihard nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen