Van Overeem: "Deze keer speelde ik met vertrouwen"

6 augustus 2015, 23:39

Joris van Overeem is blij met zijn goal voor AZ. De 21-jarige middenvelder maakte donderdag namens de Alkmaarse club het winnende doelpunt in de return tegen Istanbul Basaksehir in de derde voorronde van de Europa League: 1-2. AZ was over twee duels met 4-1 te sterk voor de Turken.

"Deze goal was echt lekker voor me", zegt Van Overeen op de clubwebsite. "Vooral omdat ik erg teleurgesteld was na de vorige wedstrijd tegen Istanbul. Het was in ons stadion en ik wilde me na mijn terugkeer bij AZ aan het publiek laten zien. Dat ging niet helemaal lekker. Ik kwam niet echt los. Nu speelde ik met vertrouwen en dat uitte zich in die goal."

AZ opent de Eredivisie zondag thuis tegen Ajax. "Wat er dan beter moet?", herhaalt Van Overeem de vraag. "Wij waren bij een 1-2 stand al zeker dat we door zouden gaan naar de volgende ronde. In de slotfase gaven we nog wat kansen weg. Dat moet verdedigend beter uitgespeeld worden. Maar goed, verder hebben we weinig steken laten vallen. We hebben het goed gedaan en moeten zo verder gaan. Bouwen op de positieve punten. We hebben de Nederlandse eer hoog gehouden. Dat is heerlijk. Nu nog twee wedstrijden winnen en we zitten in de groepsfase."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen