Janse verlengt bij Ternana: "Club weet dat ik onschuldig ben"

6 augustus 2015, 17:35

Jens Janse speelt ook komend seizoen in de Italiaanse Serie B. De 29-jarige verdediger heeft zijn contract bij Ternana Calcio met één jaar verlengd. Janse belandde afgelopen zomer bij die club.

Janse raakte in het voorjaar in opspraak. De Italiaanse justitie verdacht de Nederlander van betrokkenheid bij een omkoopschandaal rond het verloren duel met Catania. Janse heeft de beschuldigingen altijd ontkend en werd daarbij ook gesteund door de inmiddels opgestapte Catania-preses en hoofdverdachte Antonio Pulvirenti.

"Dat Ternana nu mijn contract verlengd heeft, zegt voldoende. De club weet dat ik onschuldig ben in dit hele onzinverhaal", zegt Janse tegen Voetbal International. "'Het duurt nog een tijdje totdat alles officieel is afgerond. Mijn advocaat en ik weten dat ik onschuldig ben, alleen wachten we op de officiële verklaring dat ik daadwerkelijk uit het onderzoek gehaald ben."

Janse speelde in Nederland voor Willem II en NAC Breda. Na zijn vertrek uit het Rat Verlegh Stadion in de zomer van 2013 kwam hij uit voor Córdoba, Dinamo Tbilisi en dus Ternana.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen