Van Persie moet passen, Boëtius ontbreekt nog bij Basel

Van Persie moet passen, Boëtius ontbreekt nog bij Basel

5 augustus 2015 – Robin van Persie zal nog even geduld moeten hebben, voordat hij zijn officiële basisdebuut voor Fenerbahçe kan maken. De Nederlandse aanvaller ontbreekt wegens een lichte blessure in de wedstrijdselectie voor de return tegen Shaktar Donetsk, in de derde voorronde van de Champions League.



Van Persie werd deze zomer door Fenerbahçe met veel bombarie overgenomen van Manchester United en kwam in de eerste ontmoeting met Shaktar (0-0 gelijkspel) als invaller binnen de lijnen. Hij had de hoop dat hij in de terugwedstrijd in Oekraïne zou kunnen starten, maar deze hoop is dus vervlogen wegens de blessure.

Opmerkelijk genoeg staat Fred wel aan de aftrap namens Shaktar. De Braziliaanse middenvelder werd tijdens de Copa América betrapt op het gebruik van een verboden vochtafdrijvend middel.

Jean-Paul Boëtius maakt woensdagavond, zoals verwacht, niet zijn opwachting voor FC Basel. De Zwitserse spelen in de CL-voorronde tegen Lech Poznan. Het eerste duel werd met 3-1 gewonnen door de werkgever van Boëtius.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020