FC Eindhoven haalt met Van Imschoot ervaring in huis

5 augustus 2015, 17:08

FC Eindhoven heeft haar selectie geïnjecteerd met een flinke portie ervaring. Tom van Imschoot heeft zich verbonden aan de Brabantse club, die vorig seizoen tweede werd in de Jupiler League. De 33-jarige Belg, die al meespeelde in de oefenwedstrijden tegen MVV Maastricht en Jong Club Brugge, heeft voor één seizoen getekend in het Jan Louwers Stadion. Eindhoven heeft een optie hem nog een jaar vast te leggen.

Van Imschoot doorliep de jeugdopleiding van VV St. Truiden, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal. Via KVC Westerlo, RAEC Mons en KV Oostende is hij bij Eindhoven terechtgekomen. "Vanaf het begin af aan heb ik een goed gevoel bij de club. De spelers en de technische staf hebben mij de afgelopen week goed opgevangen, de sfeer bij de club is goed", zegt de aanwinst, die al meer dan 300 officiële duels achter zijn naam heeft staan. "Als je kijkt naar mijn leeftijd en gespeelde wedstrijden neem ik de nodige ervaring mee naar de club, er is een goede mix binnen het team. Mijn voorkeur gaat uit naar de centrale positie op het middenveld waar mijn passing het best tot zijn recht komt.''

Technisch directeur Hans Smulders is zeer blij met de komst van Van Imschoot: "Hij heeft een groot aantal wedstrijden op het eerste klasse niveau in België gespeeld. Door deze ruime ervaring die Tom met zich mee brengt kan hij belangrijk zijn in het goed begeleiden van de jonge spelers binnen ons team. Daarnaast heeft van Imschoot  een leiderschapskarakter waardoor hij het verlengde van de trainer kan zijn, zowel binnen de lijnen als buiten de lijnen. We hebben met Van Imschoot een versterking gecontracteerd in zowel kwaliteit als ervaring."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen