Seedorf, Figo en Cannavaro gaan voetballen in Alkmaar

Ger
5 augustus 2015, 08:18

Voormalige voetbalsterren als Clarence Seedorf, Luis FigoFabio Cannavaro, Edgar Davids en Edwin van der Sar pakken zaterdag in Alkmaar hun oude beroep weer op. Zij doen dan in het AFAS Stadion vanaf 16.00 uur mee aan een wedstrijd tussen Laureus All Stars en Real Madrid Legends.

Het duel is in Alkmaar omdat de opbrengst naar jeugdsportprojecten van Laureus Nederland gaat. "Het is mijn wens om jeugd over de gehele wereld te helpen met normen en waarden die ze door middel van sport onder de knie kunnen krijgen: teamgeest, hard werken, respect, discipline, veerkracht en focus", zegt Seedorf tegen de NOS. De oud-international van Oranje was tot vorig jaar zomer werkzaam als trainer van AC Milan. Hij werd uiteindelijk door de Italianen op straat gezet.

"Het is ontzettend mooi dat AZ deze wedstrijd mede mag organiseren", aldus directeur algemene zaken Robert Eenhoorn van AZ. "Het is schitterend dat voormalige topvoetballers als Seedorf, Figo en Davids naar Alkmaar komen. Dit duel wil de echte voetballiefhebber absoluut niet missen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen