'Werder brengt tweede bod uit op AZ-spits Jóhannsson'

4 augustus 2015, 12:01

Werder Bremen lijkt vastbesloten te zijn om Aron Jóhannsson binnen te halen als nieuwe spits. De Duitse ploeg heeft een tweede bod uitgebracht op de Amerikaanse aanvaller, bevestigt AZ-directeur Earnest Stewart bij FOX Sports. Een eerste bieding vanuit Bremen werd afgewezen door de Alkmaarders.

Werder gaat voortvarend te werk, want het meldde zich enkele dagen geleden bij AZ en bracht vervolgens meteen een bod uit. "Ze hebben zich zaterdag voor het eerst bij ons gemeld, door middel van een telefoontje. In een latere fase hebben ze een bod op Jóhannsson uitgebracht", zei Stewart maandag bij AZ TV. Dat bod kon hij terzijde leggen. "Gelukkig hoeven we hem niet per se te verkopen. We gaan belangrijke spelers niet zomaar laten vertrekken. Daar zal echt wat tegenover moeten staan. Maar ze willen hem heel graag hebben."

Dat blijkt, want inmiddels ligt er dus al een tweede bod. Naar verluidt ligt de vraagprijs van AZ rond de vijf miljoen euro. De Alkmaarders zouden geen belangstelling hebben in Eljero Elia, die als ruilmiddel had kunnen dienen. De vleugelaanvaller, op een zijspoor gezet in Bremen, gaat mogelijk aan de slag bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen