NAC biedt wildebras De Kamps professionele hulp aan

4 augustus 2015, 10:20

NAC Breda wiil Joeri de Kamps helpen om zijn gedrag binnen het veld te verbeteren. De middenvelder ontpopte zich de laatste jaren tot een eersteklas wildebras en kreeg afgelopen zaterdag in een oefenwedstrijd tegen het Belgische Eupen opnieuw een rode kaart. De Brabantse club heeft De Kamps hiervoor een straf opgelegd en biedt hem bovendien professionele hulp aan, meldt Voetbal International.

De 'persoonlijke hulp' moet ertoe leiden dat de 23-jarige De Kamps zichzelf in het veld beter leert te beheersen. In het seizoen 2014/2015 liep de middenvelder maar liefst twaalf keer tegen een gele kaart op. Bovendien maakte hij in de play-offs tegen VVV Venlo een belachelijke overtreding op tegenstander Jeffrey Altheer. Na deze idiote karatetrap baarde De Kamps opzien door te stellen dat hij zijn wangedrag eigenlijk wel mee vond vallen. "Voetbal is een contactsport. Anders moet je op dammen gaan", sprak hij bij FOX Sports.

Na de rode kaart tegen Eupen liet NAC-coach Robert Maaskant in BN De Stem al weten klaar te zijn met het gedrag van De Kamps. "De Kamps laat het team hier in de steek, en dat is niet de eerste keer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen