Marzo wil weg: "Bankzitten is niet goed voor mij"

4 augustus 2015, 09:34

In aanloop naar de competitie heeft coach Dwight Lodeweges bij sc Heerenveen te maken met een ontevreden speler. Stefano Marzo heeft te horen gekregen dat hij komend seizoen in principe tweede keus is voor de positie rechts achterin, achter Pele van Anholt, en is daar niet blij mee.

Het nieuws dat hij buiten de boot valt is voor de 24-jarige Marzo lastig te accepteren. "Dit is heel teleurstellend na vorig seizoen", zegt de oud-speler van PSV in De Telegraaf. Het afgelopen jaar kwam Marzo tijdens 35 van de 38 officiële wedstrijden van sc Heerenveen in actie. Nu zijn sportieve perspectief veranderd is, staat de Belg open voor een vertrek uit Friesland: "Het is niet goed voor mij om nu op de bank te zitten."

Of sc Heerenveen op korte termijn bereid is om mee te werken aan een transfer lijkt twijfelachtig, want de club zit niet ruim in zijn verdedigers. Doke Schmidt en Joost van Aken zijn geblesseerd, terwijl ook achter de namen van Van Anholt en Jerry St. Juste een vraagteken staat voor de eerste competitiewedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen