Stewart: "Bod afgewezen, maar ze zijn heel serieus"

Stewart: "Bod afgewezen, maar ze zijn heel serieus"

3 augustus 2015 – Aron Jóhannsson staat op de nominatie om deze zomer bij AZ te vertrekken. Werder Bremen is nadrukkelijk geïnteresseerd in de spits en de Bundesliga-club heeft zelfs als een bod uitgebracht op de Amerikaanse international. Deze hebben de Alkmaarders echter afgewezen, geeft directeur voetbalzaken Earnest Stewart aan."Ze hebben zich zaterdag voor het eerst bij ons gemeld, door middel van een telefoontje. In een latere fase hebben ze een bod op Jóhannsson uitgebracht", zegt Stewart via het officiële videokanaal van AZ. "Dat bod hebben wij afgewezen. We zijn er nu nog niet weer over in gesprek. Maar ze zijn heel serieus. Ze hebben namelijk meteen na de gesprekken een bod uitgebracht."

"We hebben Werder kenbaar gemaakt dat we het voor dat bod niet gaan doen", vervolgt Stewart. "Gelukkig hoeven we hem niet per se te verkopen. We gaan belangrijke spelers niet zomaar laten vertrekken. Daar zal echt wat tegenover moeten staan. Maar ze willen hem heel graag hebben", aldus de AZ-directeur. Waarschijnlijk gaat Werder zich snel opnieuw melden voor Jóhannsson. "We hebben al rekening gehouden met zijn vertrek, met de komst van Vincent Janssen. We hebben veel vertrouwen in hem, hij doet het uitstekend."

Het Duitse Bild stelt dat Werder vier miljoen euro voor de spits over heeft, maar dat AZ één miljoen euro extra wil hebben.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 8 juli 2020

  2. dinsdag 7 juli 2020