Zeges Zwolle, Heracles en Willem II; Utrecht gelijk

1 augustus 2015, 18:25

PEC Zwolle heeft VVV Venlo verslagen in de strijd om de Herman Teeuwen Memorial, een jaarlijks door de Limburgse club georganiseerde oefenwedstrijd. De houder van de Johan Cruijff Schaal was zaterdag met 2-1 te sterk voor VVV. Sheraldo Becker en Lars Veldwijk scoorden voor PEC Zwolle, Ralf Seuntjens deed na een uur vanaf elf meter iets terug namens de thuisclub.

FC Utrecht hield de Engelse tweedeklasser Ipswich Town op een 1-1 gelijkspel. De formatie uit de Domstad leek het duel door een vroege goal van Sébastien Haller op winst te gaan afsluiten, maar in de slotfase kwam Ipswich langszij dankzij een rake penalty van Dave McGoldrick.

Heracles triomfeerde met 2-1 over het Griekse Veria, een week eerder nog de baas over ADO Den Haag. Paul Gladon kopte Heracles zes minuten voor tijd naar de winst, Ramon Zomer had de Overijsselse club tien minuten voor de doelwissel op 1-0 gezet. Willem II versloeg het Turkse Sivasspor met 1-0, door een doelpunt van Ajax-huurling Lesly de Sa in de 69ste minuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen