Pirlo: "Balotelli kan nog een van de besten worden"

31 juli 2015, 21:43

Mario Balotelli kan nog steeds een van de beste aanvallers van Europa worden. Althans, dat denkt Andrea Pirlo. De voetbalarchitect, die deze zomer van Juventus naar New York City FC vertrok, denkt dat het enfant terrible ondanks een zeer moeizaam seizoen het tij nog kan keren.

Balotelli werd vorig jaar door Liverpool overgenomen van AC Milan, maar de Italiaanse aanvaller wist de verwachtingen niet waar te maken op Anfield. Integendeel, aangezien hij slechts één doelpunt wist te maken in de Premier League. Desondanks geloof Pirlo nog in de spits. "Hij is een van de aardigste jongens die ik ken", zegt de ervaren middenvelder tegen Shortlist.

"Ik liep vaak samen met hem naar de training bij het Italiaanse elftal en ik moest vaak al voordat hij iets gezegd had lachen", zegt Pirlo. "Het is nooit saai als Mario in de buurt is. Hij heeft fouten gemaakt - dat weet hij zelf ook - maar ik hoop dat volgend seizoen goed voor hem zal verlopen. Ik geloof nog steeds dat hij het in zich heeft om een van de beste aanvallers van Europa te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen