'Clubs akkoord, Di Maria voor 63 miljoen naar PSG'

31 juli 2015, 08:24

Eén van de grootste transfers van deze zomer lijkt een feit: volgens l'Equipe hebben Manchester United en Paris Saint Germain een akkoord bereikt over de overstap van Angel di Maria naar de Franse club. Met de transfer van de Argentijnse international zou een bedrag van 63 miljoen euro gemoeid zijn.

De toekomst van Di Maria houdt de gemoederen in Engeland en Frankrijk al geruime tijd bezig. Manager Louis van Gaal van Manchester United legde een jaar geleden zo'n 75 miljoen euro op tafel om de aanvaller weg te plukken bij Real Madrid, maar ondanks een goede start wist Di Maria niet te slagen op Old Trafford. In de laatste weken van het afgelopen seizoen moest de Zuid-Amerikaan op de reservebank plaatsnemen.

De 27-jarige Di Maria ontbrak, volgens Van Gaal zonder duidelijke reden, de afgelopen week bij de oefenwedstrijden van de Engelse club in de Verenigde Staten ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Ik heb geen idee waar hij is", sprak de enigszins geïrriteerde Nederlandse coach eerder deze week.

In Parijs tekent Di Maria een contract tot de zomer van 2019, naar verluidt gaat hij zo'n tien miljoen euro per jaar verdienen. De verwachting is dat de transfer de komende week definitief wordt afgerond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen