Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kashia: "Accepteren dat de tegenstander sterker is"

Kashia: "Accepteren dat de tegenstander sterker is"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 juli 2015 – Aanvoerder Guram Kashia van Vitesse doet niet moeilijk over de 3-0 nederlaag die zijn ploeg donderdag leed tegen Southampton. In Engeland won de beste ploeg, stelt de verdediger vast.

"Soms moet je gewoon accepteren dat de tegenstander sterker is. Ze hebben betere spelers. Wij hebben jonge spelers zonder ervaring", zegt Kashia bij Omroep Gelderland over het verschil tussen Vitesse en Southampton. De Georgiër had meer verwacht van het Europese avontuur van zijn club. "Dit is een teleurstelling. Het is een slecht resultaat", weet Kashia, die niet wil zeggen of Vitesse nu kansloos is voor een plek in de volgende ronde. "We spelen nog een keer in Arnhem. Dan zouden we een goed resultaat kunnen boeken als het publiek er achter gaat staan. En dan zien we wel wat er gebeurt."

Teamgenoot Rochdi Achenteh veroorzaakte in de eerste helft een penalty, die benut werd door voormalig eredivisiespeler Dusan Tadic. De linksback vond het geen strafschop. "Hij (de scheidsrechter, red.) zei 'ook als je licht contact hebt, is het een penalty'. Welkom in de Europa League. De fouten worden gelijk afgestraft."

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd