Ook Mutu en Zokora aan de slag in Indiase Super League

Ook Mutu en Zokora aan de slag in Indiase Super League

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 juli 2015 – In navolging van vele anderen vervolgt ook Adrian Mutu zijn carrière in de Indiase Super League. De 36-jarige Roemeen heeft zich verbonden aan Pune City FC, dat vorig seizoen niet alleen John Goossens, maar ook Alessandro Del Piero, David Trezeguet en Fredrik Ljungberg wist te strikken.

Mutu staat al zijn hele loopbaan te boek als een 'enfent terrible'. De Roemeen lag vaak in de clinch met trainers, kreeg een flinke schorsing opgelegd wegens cocaïnegebruik en werd nog een keer flink geschorst wegens dopinggebruik. Hij stond onder contract bij onder meer Internazionale, Parma, Chelsea, Juventus en Fiorentina. Na zijn vertrek bij het Roemeense Petrolul Ploiesti leek hij gestopt te zijn, maar dat is dus niet het geval.

Naast Mutu heeft ook Didier Zokora (34) een contract getekend bij Pune City. Hij speelde eerder voor Racing Genk, Saint-Étienne, Tottenham Hotspur, Sevilla, Trabzonspor en Akhisarspor.

Reacties

gerelateerd