PEC Zwolle vreest sterkhouder Saymak tijdje kwijt te zijn

30 juli 2015, 13:46

Mustafa Saymak heeft een knieblessure opgelopen. De middenvelder van PEC Zwolle, die in het verleden al vaker geblesseerd was aan dit gewricht, moest de training donderdagochtend verlaten wegens het fysieke ongemak. Hoewel de schade nog niet helemaal duidelijk is, vreest men in Zwolle de sterkhouder een tijdje te moeten missen.

Saymak verdraaide zijn knie tijdens een partijvorm en werd daarna van het veld gedragen. "Dat was schrikken, want hij schreeuwde het uit", zegt coach Ron Jans tegen RTV Oost. "Ik ben net heel even binnen geweest, dus het is nog te vroeg voor een echte diagnose. Maar het lijkt erop dat zijn mediale knieband wel een tikje heeft gehad", vervolgt de oefenmeester. Er moet dus nog uitsluitsel over de precieze aard van de blessure gegeven worden, dat is afwachten.

Het wegvallen van Saymak komt PEC Zwolle bijzonder slecht uit, omdat Jesper Drost naar FC Groningen verkast. "Het was al smalletjes en dat is ons grootste gevaar, want eigenlijk mag er niemand geblesseerd raken. Maar dat gebeurt in het voetbal en altijd op de verkeerde momenten. En dat geldt voor deze blessure ook", aldus Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen