PEC schakelt door: "Nieuwe doelman heeft prioriteit"

30 juli 2015, 11:39

Het vertrek van Jesper Drost is een fikse aderlating voor PEC Zwolle, maar het opent ook weer deuren voor de Overijsselse eredivisionist. De clubleiding van de Zwollenaren beschikt nu weer over wat budget en kan zodoende weer rondneuzen op de transfermarkt. Een nieuwe doelman heeft duidelijk de prioriteit.

"We hebben nu ruimte om een extra doelman te halen", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp in gesprek met FOX Sports. "Dat heeft nu prioriteit", voegt hij toe. Ook het definitief binnen hengelen van de Braziliaan Gustavo Hebling staat op de agenda. Het grote talent zal op huurbasis voor PEC Zwolle uitkomen. "We zitten in de afrondende fase", geeft Nijkamp aan.

Nijkamp noemt de exit van Drost 'een compliment voor de gehele club' en verwacht niet dat Mustafa Saymak, die ook begeerd wordt door meerdere clubs, ook zal vertrekken. "Ik ben niet bang om hem ook te verliezen. Dat zou betekenen dat ik niet goed functioneer. Pas bij een concreet bod kan er eventueel onderhandeld worden", stelt de technisch directeur, die verder hoopt dat hij snel een nieuwe shirtsponsor kan presenteren.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen