Ex-Tukkers Boyata en Janko belangrijk in CL-voorronde

29 juli 2015, 22:59   Bijgewerkt: 30 juli 2015, 01:11

Celtic heeft de eerste ontmoeting met FK Karabakh in de derde voorronde van de Champions League nipt gewonnen. De Schotse topclub was woensdag voor eigen publiek met 1-0 te sterk voor de kampioen van Azerbeidzjan.

Het duel op Celtic Park stevende af op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de 82ste minuut besliste Dedryck Boyata anders. De oud-speler van FC Twente tekende op aangeven van Kris Commons voor de enige treffer van de avond. Bij Celtic hadden Virgil van Dijk en Nadir Çiftçi een basisplaats, bij FK Karabakh viel Rydell Poepon in.

HJK Helsinki speelde thuis met Mike Havenaar in de basis met 0-0 gelijk tegen Astana, terwijl Red Bull Salzburg in de eigen Red Bull Arena na rust afstand nam van Malmö FF. Door goals van Andreas Ulmer en Martin Hinteregger (penalty) wonnen de Oostenrijkers met 2-0. Bij Malmö stonden oud-Ajacieden Tobias Sana en Markus Rosenberg in de basis, Rasmus Bengtsson (ex-FC Twente) bleef op de bank.

Mede door een goal van voormalig FC Twente-speler Marc Janko won FC Basel met 1-3 bij Lech Poznan, Steaua Boekarest en Partizan Belgrado hielden elkaar in Roemenië op 1-1. De returns zijn volgende week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen