Oud-Feyenoorder Taument juicht voor Rapid Wien

Ger
28 juli 2015, 17:47

Gaston Taument hoopt dat Rapid Wien ten koste van Ajax doorgaat in de kwalificaties voor de Champions League. De oud-vleugelaanvaller, die tegenwoordig als jeugdtrainer werkzaam is bij Feyenoord, sloot zijn profcarrière af bij de Oostenrijkse topclub.

De nu 44-jarige Taument heeft bijzonder warme herinneringen aan Rapid en aan Wenen. "Ik heb daar een fantastische tijd gehad. Wenen is een prachtige stad om in te leven. Elk jaar ga ik nog een paar dagen terug. En ik sluit zelfs niet uit dat ik er ooit nog ga wonen", blikt de oud-international terug in gesprek met BuzzS. Hoewel Taument juicht voor Rapid, verwacht hij toch dat de Amsterdammers aan het langste eind trekken. "De competitie is niet zo sterk, maar misschien verrassen ze vanuit de underdogpositie. Rapid is zeker geen ploeg die je moet onderschatten. En ze zijn al begonnen met de competitie, dat kan ook een voordeel zijn. Al heeft Ajax op bijna elke positie een betere speler rondlopen."

"Als ze nou tegen Feyenoord hadden gespeeld, dan was ik natuurlijk voor Feyenoord", benadrukt Taument. "Maar bij elke andere Nederlandse ploeg hoop ik toch dat Rapid wint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen