Finnen plaatsen vacature voor nieuwe bondscoach

28 juli 2015, 12:02

In de zoektocht naar een nieuwe bondscoach zet de Finse voetbalbond een bijzonder middel in. Op de eigen website heeft de bond een vacature geplaatst. Wie interesse heeft, kan reageren. Voorwaarde is wel dat je 'dezelfde passie om de witte en blauwe kleuren te laten slagen, als de Finse voetbalfamilie hebt'.

In de opmerkelijke vacature staat te lezen dat de Finse voetbalbond een contract voor twee tot vier jaar aanbiedt, met de mogelijkheid om de huidige kwalificatiecyclus naar het EK van 2016 af te maken. Daarin valt overigens weinig eer meer te behalen, want de Finnen zijn al zo goed als kansloos voor een EK-ticket. Uit de eerste zes kwalificatieduels pakte het slechts vier punten, een reeks die bondscoach Mixu Paatelainen zijn baan kostte. De achterstand van Finland op Hongarije, dat derde staat in Groep F, bedraagt zeven punten.

Wie zin heeft om bondscoach van Finland te worden, kan tot maandag 3 augustus solliciteren. Belangrijk daarbij is om een salarisindicatie te geven, staat te lezen in de vacature. Voor eventuele vragen is bondspreses Pertti Alaja bereikbaar, het mailadres van de Bert van Oostveen van Finland staat bij de oproep.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen