Türüç maakt overstap van Eagles naar Kayserispor

27 juli 2015, 21:24

Het is, na een periode vol geruchten en onderhandelingen, bekend waar Deniz Türüç gaat zijn loopbaan gaat vervolgen. De middenvelder van Go Ahead Eagles verkast naar Kayserispor, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Turkse Süper Lig. Dat heeft voorzitter Edwin Lugt van de Deventerse club maandag bevestigd.

Het was al duidelijk dat de Eagles met Kayserispor aan het onderhandelen was, maar een akkoord bleef eerst nog een tijdje uit. Na lange gesprekken zijn de clubs er echter uitgekomen. Türüç, die ook in verband gebracht werd met Besiktas en FC Groningen, gaat voor drie seizoenen tekenen in Turkije.

Niemand zal er raar van opkijken dat Türüç de Adelaarshorst gaat verlaten. Het stond al een tijdje vast dat de middenvelder ging vertrekken. Voordat het zover was, maakte hij nog wel een fraai doelpunt in de Europa League-wedstrijd tegen Ferencváros. Türüç werd opgeleid door FC Twente en speelde drie seizoenen voor Go Ahead, waarmee hij afgelopen seizoen degradeerde naar de Jupiler League.

Bij Kayserispor wordt Türüç ploeggenoot van oud-Feyenoorder Diego Biseswar en ex-NAC'er Ömer Bayram.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen