Ajacied Kishna arriveert zondagavond bij Lazio

Ajacied Kishna arriveert zondagavond bij Lazio

26 juli 2015 – Het duurt niet lang meer en Ricardo Kishna is officieel speler van Lazio. Een woordvoerder van de Italiaanse club bevestigt dat de 20-jarige aanvaller van Ajax vanavond (zondag) arriveert in de Italiaanse hoofdstad en dat de transfer maandag wordt beklonken.

Eerder dit weekend werd al bekend dat Ajax en Lazio het eens zijn over een transferbedrag van naar verluidt 3 miljoen euro voor Kishna, dat door bonussen nog met bijna 1 miljoen euro kan oplopen. Alleen het ontbreken van een bankgarantie van de Italianen stond een definitief akkoord nog in de weg, maar nu lijken de laatste plooien dus te zijn gladgestreken.

"Ricardo Kishna arriveert vanavond om 21.00 uur op het vliegveld van Fiumicino", zegt Lazio-woordvoerder Stefano De Martino tegen Lazio Style Radio. "Daar zal hij de fans begroeten, waarna hij op ons complex een ontmoeting heeft met het clubbestuur. Morgen ondergaat hij de medische keuring, waarna de laatste formaliteiten worden afgewikkeld."

"Kishna is klaar om het withemelsblauwe shirt aan te trekken. We volgen dit talent al een tijdje en hij was gewild bij veel clubs", vervolgt de zegsman. "Lazio was vastberaden hem in te lijven en dit doel wordt vanavond werkelijkheid. Veel Italiaanse en buitenlandse clubs dachten aan Kishna, zelfs de topclubs, maar de speler was onder de indruk van onze club en project. Ik feliciteer de club voor het feit dat ze iedereen heeft verslagen in deze strijd."

Kishna wordt de vierde Nederlander in dienst van Lazio, hij treft Stefan de Vrij, Edson Braafheid en Wesley Hoedt bij de club die deze zomer uitkomt in de laatste voorronde van de Champions League.


Foto: Lazio Twitter

gerelateerd