Stam hoopt op avontuur: "Anders teken ik bij NAC"

24 juli 2015, 15:21

Ronnie Stam traint al enkele weken met met de selectie van NAC Breda, maar het is nog niet duidelijk hoe de toekomst van de rechtsachter eruitziet. De geboren Bredanaar hoopt op een nieuw buitenlands avontuur, maar als deze zich niet aandient, dan zal hij een contract tekenen bij zijn oude club.

"Ik ga voor NAC spelen of er moet nog een tropische verrassing uitrollen", geeft Stam aan in gesprek met Omroep Brabant. Hij heeft al een aanbieding voorgeschoteld gekregen door NAC, maar wacht nog even af of er nog iets moois komt. "Ik heb de komende dagen een paar bepalende gesprekken op de club, maar ga aan NAC niet de hoofdprijs vragen", zegt Stam. "Als ik voor het financiële zou kiezen, was ik al lang weg geweest. Ik heb al vier of vijf aanbiedingen laten lopen die hoger zijn dan NAC ooit kan betalen."

Stam gaat dus niet voor het geld, maar wil een avontuur. "Er is wat interesse, maar nog niet concreet genoeg om te zeggen dat ik ga of hier blijf. Als er iets moois uit het buitenland komt, ga ik. Zo niet, dan teken ik bij NAC", zo schept hij duidelijkheid. Stam is een jeugdproduct van NAC, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal. Hij kwam via FC Twente bij Wigan Athletic terecht. Hij speelde ook nog bij Standard Luik, maar daar werd zijn contract begin deze maand ontbonden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen