Benteke dolgelukkig: "Grote club met rijke historie"

22 juli 2015, 22:36

De transfersom is overgemaakt, de formaliteiten zijn afgerond en de medische keuring leverde geen problemen op: Christian Benteke mag zich eindelijk officieel speler van Liverpool worden. De sterke spits wordt voor ongeveer 46 miljoen euro overgenomen van Aston Villa en wordt daarmee de duurste Belgische speler ooit.

"Ik ben zeer blij dat ik hier ben en wil Liverpool bedanken voor hun verwoede pogingen om mij aan boord te halen", zo luidt de eerste reactie van Benteke na zijn veelbesproken transfer naar Liverpool. "Ik ben dolgelukkig met deze kans. Ik heb goed gesproken met de manager (Brendan Rodgers, red.) en wilde graag onderdeel zijn van zijn project", aldus de aanwinst van The Reds.

Benteke kan niet wachten tot hij het 'You'll Never Walk Alone' hoort op Anfield. "Het gaf altijd een geweldig gevoel om in dit stadion te spelen, ook al speelde ik toen bij Aston Villa. Liverpool is een grote club, met een rijke historie. Er zitten hier spelers met veel kwaliteit, spelers van grote namen", aldus de goaltjesdief, die met Simon Mignolet en Divock Origi twee landgenoten treft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen