Quaresma en Besiktas beginnen weer met schone lei

22 juli 2015, 16:37

Een aantal seizoenen geleden leefden Ricardo Quaresma en Besiktas in onmin met elkaar, waardoor beide partijen afscheid van elkaar namen. Bijna drie jaar later, na een avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Ahli FC en een terugkeer bij FC Porto, gaan de Portugese aanvaller en de Turkse club echter opnieuw met elkaar in zee.

De 31-jarige Quaresma is zijn ongelukkige vertrek bij Besiktas vergeten en staat dus voor een terugkeer in de Turkse Süper Lig. De aanvaller is reeds medisch gekeurd en gaat op de officiële websites van Besiktas alvast in op zijn comeback. "Ik laat de gebeurtennissen tussen mij en de club in het verleden achter me. Ik ga me dit seizoen inzetten voor het bereiken van ons doel: de landstitel pakken."

Quaresma werd in 2010 door Besiktas overgenomen van Internazionale en werd al snel populair in Istanbul, waar hij op een gegeven moment zelfs de aanvoerdersband droeg. Na een conflict vertrok de aanvaller echter naar Qatar. Na één seizoen bij Al-Ahli en twee seizoenen bij Porto keert hij dus terug.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen