Voormalig NAC-doelwit tekent bij Dundee United

Voormalig NAC-doelwit tekent bij Dundee United

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 juli 2015 – Hij kon naar NAC Breda, maar Darko Bodul heeft gekozen voor een contract in Schotland. De 26-jarige aanvaller speelt de komende twee seizoenen voor Dundee United. Hij is afkomstig van het Oostenrijkse SC Rheindorf Altach en speelde in het verleden jaren in de jeugdopleiding van Ajax.

Dundee United denkt met Bodul een topspits in huis te hebben gehaald. "Darko is een uitstekende spits met veel kwaliteiten. We hebben deze zomer meerdere spitsen op het oog gehad. Maar toen duidelijk werd dat Darko beschikbaar was, was voor ons helder dat we hem per se wilden hebben", zegt coach Jackie McNamara. "Hij is technisch begaafd en een afmaker in de 'zestien'. Geweldig dat hij naar onze club komt."

Eerder liet Bodul de kans liggen om naar NAC te gaan. Hij wees een aanbieding van de Brabantse club af. "Een tegenvaller, maar wij moeten aan het belang van de club denken", zei Robert Maaskant in BN De Stem. "Ik had hem er erg graag bij gehad, ik denk dat Darko een perfecte speler zou zijn voor ons systeem."

gerelateerd